V-ZUG 973 Bedienungsanleitung Seite 13

  • Herunterladen
  • Zu meinen Handbüchern hinzufügen
  • Drucken
  • Seite
    / 16
  • Inhaltsverzeichnis
  • LESEZEICHEN
  • Bewertet. / 5. Basierend auf Kundenbewertungen
Seitenansicht 12
13
Preparation method Food group Quantity Note
D Crispy baking
D1 Chips 200–500 g
/
D2 Country potatoes 200–500 g
D3 Pizza 300–800 g
D4
Chicken nuggets
Chicken wings
200–600 g /
D5 Frozen aperitif nibbles 200–800 g
E Cooking
E1 Baked potatoes 200–1000 g
Prick with a fork before
cooking.
/
E2 Fresh vegetables 200–800 g Add liquid.
/
E3 Frozen vegetables 200–800 g
E4 Tinned vegetables 200–600 g
Take the vegetables out
of the tin before cooking.
E5 Popcorn ––
Suitable for 100 g of
popcorn.
Seitenansicht 12
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kommentare zu diesen Handbüchern

Keine Kommentare